Jag flyttar till en annan adress

Jag har tänkt ganska länge på att komma ifrån blogg.se. Efter 6 år av blogg.se (och 3 bloggar, varav 2 ytterst kortlivade, men hej, nästan 4 år på denna!) och ett jävla elände har jag bestämt att flytta till en annan adress och bloggplattform.
Säg hej till min nya blogg! Eget domännamn är väl det bästa, men också att jag flyttat till WordPress (punkt com, har ännu inte lyckats lista ut hur punkt org och php fungerar). Jag ska försöka ordna så Bloglovin flyttar över mina (((: JÄTTEMÅNGA :))) följare, men annars är det bara att klicka på plus-tecknet i sidmenyn på min nya sida.
 
///
 
Jag tänkte också med hela ang. att den nya bloggen inte kommer ha kvar nästan 4 år värt av blogginlägg (är alldeles för lat att ens kolla hur en flyttar över). Men jag insåg att den här bloggen har varit som en vän, märkligt nog, och alla vänner är helt enkelt inte kvar. Tillslut går en skiljda vägar, och det är lite så jag känner med Flying Lions. Det har varit otroligt fina inlägg här, men likaså jag haft fina vänner en gång i tiden (obs har dock mycket finare nu, de är bäst, shoutout till er!!! så ingen större sorg längre) så tar saker bara slut ibland.
 
 
Så adjö kära blogg, det har varit ett riktigt nöje att skriva här, men nu är det slut.
All kärlek till er, if you have stuck with Harry (and me, lol) until the very end, och hoppas vi ses på Brev från Pia.
 
 
 
(kmr självklart ha kvar den här, måste ju kunna nostalgitrippa lite då och då! PUSS)
Kommentarer

skriv något här:

ditt namn:

din mailadress: (publiceras ej)

din adress:

din kommentar:

after all this time? always.