Den sista slutspurten

hej allihopa.
jag insåg i helgen att jag inte har skrivit här på jättelänge. jag har varit väldigt upptagen med skolarbete och ändå skiter det sig rätt så mycket. i veckan har jag spanskaredovisning, nationellt prov i engelska och historie+samhällsinlämning om hbtq-utvecklingen i sverige.
förra helgen var jag på fn-läger och jag fick träffa astrid igen och även massa andra härliga människor. åkte hem lite tidigare från lägre för att uppleva invigningen av vårt könsneutrala omklädningsrum också, väldigt fint. det var även då sommaren kom till stockholm och sen dess har jag kunnat gå i shorts/kjol och t-shirt.
 
i torsdags hade spiken(min klass) vår tackfest för överklassen på en båt vid södermälarstrand och jag hade en nyköpt glittertop från urbanoutfitters på mig. det matchade fint med ebbas glitterkjol och allas glitternaglar. dagen efter låg vi halvdöda och åt thaimat på mariatorget innan jag far till landet.
dessutom har mina älskade royal concept släppt en ny låt, on our way, och det sjukt efterlängtade albumet kommer i höst. <3
utöver det kommer vampire weekends nya om 2 dagar och hittills låter det underbart.
 
annars är det exakt en månad kvar tills jag slutar ettan och några av mina vänner tar studenten. innan det är det också min sjuttonde födelsedag, den 31a maj för att vara exakt. trollkarlsmyndig och allt, vet inte riktigt än vad jag ska göra då.
nu ska jag sluta och se på pans labyrint, hejdå på er.
Kommentarer

skriv något här:

ditt namn:

din mailadress: (publiceras ej)

din adress:

din kommentar:

after all this time? always.