Hur det står till...

[ok, nu skriver jag "seriöst", för det här är rätt så serious shitters, och det blir töntigt om jag försöker förklara på det sätt jag vanligtvis skriver på[lol, ja, jag kan skriva normalt också]]
Jag vet inte hur jätteuppmärksamma ni har varit på vad jag har skrivit, eller om ni bara tittar på massa bilder [lol det gör typ jag, så jag klandrar er inte], men hur som helst har jag under en ganska lång period funderat kring mina val jag gjort det senaste året och efter långt funderande[allvarligt, sen i typ januari] så har jag äntligen bestämt mig för...
JA, JAG SKA BYTA LINJE PÅ GYMNASIET.
 
Okej, awmygawwhddd, vilken chock, jo typ alla mina vänner fick en smärre chock där, förutom vissa få som faktiskt redan hade förutsett det inklusive mina föräldrar. Det kan låta rätt så konstigt att komma från min mun men ändå har jag faktiskt funderat på det under en lång stund. [exempel 1, exempel 2Jag vet att det låter mer weirdo med tanke på hur mycket crazy jag har varit inför mina intagningsprover. [exempel 1, exempel 2, exempel 3]
Men, jag har spikat det och jag ska byta linje på gymnasiet. Missförstå mig inte, som många andra har gjort så lätt, jag gillar fortfarande att måla. Det är inte som om jag har slutat gilla det, för absolut, det har jag inte. Jag känner bara att jag inte vill spendera min gymnasietid åt det utan jag är helt enkelt för kunskapskåt för mitt eget bästa. Jag försökte till en början se ifall jag kan lägga till de extra kurser jag vill läsa, men det skulle helt enkelt inte vara möjligt eftersom jag ville läsa typ 9 extra kurser som finns i det andra programmet och LOL, nej det går nog inte.
 
Missförstå inte min Facebook-status ovan. Södra Latin låter mig byta linje, JA, det är ingen sathorskola, det är bara att det just nu inte finns plats och jag vet att det går att få plats[superkomplicerat, det tar jag en annan dag, omjag orkar lol] så nu försöker jag få fram en lösning och i värsta fall; blackmailing. [jag är fett seriös] Men annars står jag på plats nummer 1 i reservkön[jag har alltså hoppat över alla andra som sökt via gyantagningen eftersom jag hade 295p när jag gick ut, vilket var tillräckligt och jag går redan på skolan.], vilket känns lite halvjobbigt för jag vet att jag är så nära, men ändå långt bort ifrån en plats.
 
Det här är inget val jag kom på out of the blue, utan jag tänkte redan på det i början av året när jag funderade på International Baccalaureate-linjen, men slopade den eftersom jag kände att jag verkligen måste gå på Södra Latin, ett val jag verkligen inte ångrar. Jag minns inte om jag berättade, men jag satte faktiskt Samhällslinjen som andrahandsval när jag sökte[aa, och språk som tredje, men det är en annan saga] med vetskap att jag skulle kunna tänka mig gå.
Så torsdagen den 23 augusti, 3 dagar efter skolan börjat, min första riktiga skoldag, hade jag samhällskunskap som första lektion och jag insåg verkligen hur mycket mer intresserad jag är av det.
 
Där, så nu vet ni att jag ska byta till samhällslinjen. [lol insåg hur tardigt det där lät] Alltså OK, jag har typ 50 läsare per dag[lol] men jag tror folk kommer att reagera om jag slutar skriva om mina bildkurser etccc och sen är det här inte direkt någon hemlighet. Så, ja, nu vet ni.
puzzzzzzz på er.
Kommentarer

skriv något här:

ditt namn:

din mailadress: (publiceras ej)

din adress:

din kommentar:

after all this time? always.